Inschrijvingsformulier

Beste ouders

Hieronder kan u het inschrijvingsformulier terugvinden. Dit dient u enkel in te vullen als uw kind behoort tot de voorrangsgroep. Dit forumulier dient u voor 14/02/2021 af te geven op de school of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De volgende groepen krijgen voorrang en mogen eerder inschrijven dan de anderen:

• Broers en zussen van leerlingen die al zijn ingeschreven in de school, ook stiefbroers en -zussen of halfbroers en -zussen of andere kinderen die op hetzelfde adres wonen
  • Kinderen van personeel van de school, dus van leraren, secretariaatsmedewerkers …

Onderstaand document kan u digitaal invullen, hiervoor gebruikt u het best acrobat reader.

Gelieve ook de inschrijvingsfiche in te vullen:

Please publish modules in offcanvas position.