Wat is de ouderraad?

De ouderraad is een groep enthousiaste ouders met pit die zich vrijwillig inzetten voor de school.

Die inzet gebeurt op verschillende vlakken:

• overleg over wat in en rond de school gebeurt of gepland staat, over wat bij ouders leeft en communicatie hierover met de school;
    • activiteiten organiseren zoals halloweenparty, filmavond en kleuterhappening voor of ten voordele van de kinderen;
    • meewerken bij activiteiten georganiseerd door de school.

Wat doet de ouderraad concreet?

Om iedereen een warm welkom te geven bij het begin van het schooljaar, organiseert de ouderraad een oudercafé op de infoavond. Via de nieuwsbrief krijg je verdere info over de volgende activiteiten.
Met de opbrengst van de activiteiten financieren we activiteiten of aanpassingen op school voor de leerlingen. Zo zorgde de ouderraad vorig jaar voor het theater op de grote speelplaats en voor een upgrade van het speeltuig op de kleuterspeelplaats. Deze zomer werkte de ouderraad mee aan de aanpassingen op de grote speelplaats, zorgde voor een mobiele muziekinstallatie en in de loop van september voorziet de ouderraad ook nog een speelboot op de kleuterspeelplaats.
Daarnaast is de ouderraad de initiatiefnemer van de schoolstraat. De schoolstraat sluit de Breendonkstraat ter hoogte van de school ’s morgens en ’s avonds af voor auto’s. Zo zorgen we voor een veiliger aankomst en vertrek van voetgangers en fietsers aan de Breendonkstraat.

En jij?

We roepen je graag op om je mee in te zetten!
Wil je mee denken, overleggen, organiseren? Laat het ons weten en we nodigen je graag uit op de volgende vergadering.
Is vergaderen echt niet jouw ding, maar wil je ons wel ondersteunen met praktische hulp? Bezorg ons je contactgegevens als helpende hand. We nemen je op in een groep waarin we regelmatig praktische hulpvragen stellen. Je bekijkt waar je kan op ingaan. Kan je het hek van de schoolstraat ’s morgens rond 8u10 of 8u40 of ’s avonds rond 15u10 of 15u40 zetten of weghalen, laat het ons weten.

Tel

0497 93 99 52 (Lies)

Mail

Facebookpagina

De ouders met pit

Wie zijn de ouders met pit?

Mijn naam is Lies. Ik ben de mama van de deugenieten Jarne (5L) en Wout (2L).
Lesley is mijn naam. Anore Zina (3L) is mijn hartendief.
Hoi, ik ben Stijn, papa van  oogappel Jutta (3K), Sien (1K) en Jef.
Mijn naam is Tine. Lore (3L) is mijn schattebout.
Hoi, ik ben Sofie, mama van kapoenen Felix (6L) en Ernest (4L).
Bram, papa van bengels Nette en Stan (3K).
Ilse, ik ben matu van de deugenieten Jarne (5L) en Wout (2L).
Ik ben Kathleen, mama van kapoenen Jannes (5L) en Sem (4L).
David, papa van lieverds Lars en Lena (6L).
Annelies, mama van schatjes Bo (4L) en Fien (1L).

Please publish modules in offcanvas position.